Deň otvorených dverí Moyzesky

Pozývame Vás na Deň otvorených dverí Moyzesky

Máte záujem o zdravotnícke povolanie? Chcete sa ponoriť do sveta pomoci druhým, zdravotníctva a ľudskej starostlivosti?

Príďte zažiť deň plný inšpirácie a získať nový pohľad na svoju budúcnosť!

📅Kedy: 13. november 2024

🕙 Čas: 10:00 – 16:00

📍 Kde: Moyzesova 17, Košice

Čo vás čaká?

🔬 Praktické ukážky – Naučíte sa niečo nové priamo od našich skúsených odborníkov!

🩺 Exkurzia po škole – Spoznajte naše špičkovo vybavené učebne a laboratóriá.

👩‍⚕️ Diskusia s učiteľmi a žiakmi – Pýtajte sa na čokoľvek a zistite, čo obnáša život zdravotníka.

Svoj život si riadiš ty!

Preventívna aktivita s viac ako 10 ročnou tradíciou  zrealizovaná dňa 22.10.2024 pre žiakov 1. ročníka bola zameraná na oblasť drogovej závislosti, týrania, zvýšenie uvedomenia si zodpovednosti za svoje konanie, ako aj objasnenie rizík  trestnej činnosti a možné trestno-právne následky, ďalej na senzibilizáciu žiakov voči prejavom šikanovania a kyberšikanovania, rozvíjanie ich  schopností rozlišovať prejavy jednoduchej agresie a šikanovania, viesť ich k uvedomeniu, že agresívne správanie – fyzické aj verbálne a šikanovanie je neprípustné a v škole (ale aj v inom prostredí) nemôže byť tolerované. Aktivita bola realizovaná pod záštitou OR PZ, RÚVZ, Linky detskej dôvery v Košiciach a školského psychológa.

Nohejbalový turnaj chlapcov 

Dňa 18.10.2024 sme sa zúčastnili základného kola dlhodobých športových súťaží v nohejbale chlapcov. V skupine bolo 6 škôl, ktoré bojovali o postup do regionálneho finále. Našu školu reprezentovali  žiaci Róbert Matyi (III. OO), Šimon Kudlik (III. ZL), Patrik Loča (I. ZL) a Samuel Hlopko (I. OO). V silnej konkurencii košických stredných škôl sa im podarilo vybojovať 2. miesto v skupine, ktoré znamená postup do regionálneho finále. Za bojovnosť a úspešnú reprezentáciu našej školy zúčastneným chlapcom ďakujeme.

Futsalový turnaj dievčat  

Dňa 16.10.2024 sa družstvo dievčat v zložení : Karolína Korečková a Lenka Rohaľová zo IV.AV/OO, Michaela Nagyová zo IV.FL, Veronika Popová, Anna Macošková a Dária Puškášová z II.ZuA  zúčastnilo základného kola dlhodobých športových súťaží vo futsale. V silnej konkurencii košických stredných škôl sa im podarilo vybojovať 2. miesto v skupine, ktoré znamená postup do semifinálového kola . Budeme im v novembri držať palce.