NETWORKING škôl

Dňa 3.10.2024 sme sa zúčastnili výmenného pobytu na SZŠ v Rožňave. Absolvovali sme jeden školský deň v laviciach tejto školy s novými kamarátmi zo študijného odboru asistent výživy.

Ráno sme sa z autobusu ponáhľali na hodiny odbornej klinickej praxe do NsP – Penta Hospitals v Rožňave , kde sme mali možnosť sledovať prácu na OLV a S, prezreli sme si jednotlivé klinické oddelenia nemocnice a prežili sme vyučovacie hodiny so spolužiakmi z toho istého študijného odboru, ktorý študujeme – teda asistent výživy. Nemocnica bola menšia, na akú sme v Košiciach zvyknutí, ale čistučká a všetci boli k nám veľmi ústretoví.

Potom sme išli do školy, kde nás veľmi srdečne privítalo vedenie školy, učitelia i žiaci, ukázali nám jednotlivé odborné učebne a zasadli sme do lavíc na výučbu odborných teoretických predmetov – BPC, PYJ. Hodiny boli veľmi zaujímavé a čas nám bežal veľmi rýchlo.

Ešte sme si v škole užili masáž chrbta od spolužiakov zo študijného odboru masér v Rožňave. Ďakujeme všetkým spolužiakom a ich pedagógom.

Napriek tomu, že nám do odchodu autobusu späť do Košíc ostávalo málo času, pozreli sme si historické centrum Rožňavy a bežali na stanicu.

Ďakujeme všetkým, ktorí nám umožnili prežiť tento pekný deň plný nových zážitkov.
žiaci IV.AV/OO z Moyzesky